Аз избирам с БНР“ – с този слоган Българското национално радио

...
Аз избирам с БНР“ – с този слоган Българското национално радио
Коментари Харесай

„Аз избирам с БНР“ в ефира и на всички дигитални платформи на обществената медия

„ Аз предпочитам с БНР “ – с този слоган Българското национално радио ще следи, отразява и проучва предизборната акция за изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година, като още веднъж ще бъде обективно, независимо, отговорно, покрай хората и техния глас.

 

 е обособената категория на портала , в която са забележими настройките и упованията на хората и от разнообразни краища на страната посредством репортажите и кореспонденциите на публицистите от стратегия „ Хоризонт “ и репортерите от всяка точка.

 

Факт е и партньорството на БНР с , което ще разреши информацията в интерес на жителите, обвързвана с изборите, да бъде още по-широко налична. 

 

Всеки четвъртък от 14:00 часа публичната медия излъчва онлайн на  пресконференциите на ЦИК, като по едно и също време с това стриймва събитието и в формалната си Фейсбук страница – 

 

Всички вести и разбори, свързани с изборния развой, към този момент могат да бъдат открити и на специфичния избирателен сайт „ “. В края на изборния ден на портала ще бъдат оповестени и първите резултати и реакции на главните партии.

 

Атрактивни нови предизборни форми, тематики, които не оставят гласоподавателите безразлични и горещи въпроси към участниците в диспутите, заложени от водещите публицисти на " ": това ще бъде единствено част от  предизборната линия на програмата, която в седмиците до предварителния парламентарен избор на 2 октомври ще предизвика политиците и ще даде опция за осведомен избор.

 

Нещо ново, което ще предложи " Хоризонт " -  изявленията с водачи на политически обединения, регистрирани за присъединяване в предизборната акция, в емблематичното обзорно предаване „ Неделя 150 “.

 

Територията на другите знакови предавания „ Преди всички “, „ 12 +3 “ и „ Нещо повече “ също ще бъде място както за новините и анализите, свързани с изборите, по този начин и за изявленията с водачи на листи. Сред другите предизборни форми, които ще предложи осведомителният водач е фийчърът - „ Денят на кандидат-депутата ".

 

Всички дебати и участия, съгласно Изборния кодекс и съглашението сред БНР и записаните партии, обединения и инициативни комитети – ще бъдат предавани, с изключение на в ефира на съответната стратегия, и онлайн, с картина, на уеб страницата на радиото и в обществените мрежи.

 

„ Битката в София. Първите в листите дават отговор “ е изцяло нов цифров формат на  под формата на 30-минутно видео изявление с един от първите трима във всяка листа в основните МИР на София.

 

Битките в трите изборни региона в София - 23, 24 и 25 МИР постоянно са били най-горещите и забавни за следене. Екипът на Радио София ще бъде там, където претендентът го предложения. Въпросите ще бъдат ориентирани към главните тематики, свързани с ръководството, с акцент отчетност, политики и районна тема. Разговорът ще се стриймва онлайн в обществените мрежи на Радио София и в секцията „ Аз предпочитам с БНР “.

 

Повече информация:
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР